Get to know me

My photo
Petaling Jaya, Petaling Jaya, Malaysia
I'm very typical type :)

Monday, 12 September 2011

Alhamdulillah ...

Hye ... Lama tak update stories kan ? sorry la .. aku sebok gila lately .. mana dengan open house nya , final exam lagi .. cerita pasal open house , alhamdulillah semua berjalan ngan lancar selancar-lancarnya .. Ramai gila yang datang majlis kitorang haritu .. makanan pun sampai kena masak lagi ... memang tak sangka la boleh jadi ramai camtu ... happening habiss !!! macam-macam kitorang masak , ada sate , spaghetti , fried macaroni , and popia fnger .. bila tengok pada menu takde lah banyak mana kan ? tapi cukup untuk dihidangkan kat semua yang datang walaupun terpaksa masak lagi ... hehehehehe ... majlis tu sepatutnya habis pukul 10:30pm .. tapi sebab ramai nau yang datang , terpaksa anjak masa sampai dekat pukul 1:00am .. gila tak gila lah kan ... Apepon thanks lah sudi datang ... terharu sehhh ... hehehe .. bila semua orang dah balik , semua tak larat nak kemas dah .. last-last membongkang sampai ke tengah hari .. dah settle open house , kena hadap kertas exam pulokk ! waduhhh ... pening otak aku ... first paper aku Environment Science & Services .. Alhamdulillah boleh jugak la aku buat walaupon tak prepare pape pon .. hehehehe ... esok ada lagi paper , Building Construction pulak ... ape la aku nak jawab . hahahahhaa .. bongok tol aku nie ! last paper will be on 19september lak ... subject furniture design .. lagi lah perit ! haishhh .. sabo jelahhh ... erm , la .. aku rase takat nie jela cerita aku ... sila-sila la tengok gambar yang aku post nie yee ...


Ada sate bhaiii .. rugi sape takde .. hehehe .. nie semua kitorang buat sendiri tau ..



Antara yang hadir .. :)

Midnight .. aku dah tukar uniform . hehehe .. tak tahan dah panasss ! 

P/s: Nak tengok lagi ??? haa .. jemput tengok kat pesbuk aku k .... babaiiiiii :D

Friday, 9 September 2011

Open House !! yeayy !!



Hoyeahh !! tomorrow ade open house kat rumah ! sangat seronok even penat sangat-sangat , tapi exciting habis ! Semua member aku baik lama sampai la member-member yang baru aku kenal , semua aku jemput . hehehe ... Hope semua berjalan dengan lancar la .. Insyaallah .. Actually rindu kat dorang , lama kot tak jumpa ... haishh .. menu of the day was "jeng jeng jenggg !!" hahaha .. mana boleh bagitau kan ? kira tak surprise laa ... kena datang baru boleh tau menu apa yg ada ... okay laa .. nak sambung buat kerja rumah ... bubbuyy :D
SELAMAT HARI RAYA 2011 !!