Get to know me

My photo
Petaling Jaya, Petaling Jaya, Malaysia
I'm very typical type :)

Monday, 2 September 2013

Amboi meriahnyee !!

Assalammualaikum , salam sejahtera korang2 sekalian :)
First of all still sempat aku nak ucap Selamat hari raya maaf zahir & batin kat sesiapa yg mengenali diri aku ni . Hoh ! lama tak update blog tetibe rasa mcm formal sgt la pulak kann ?? Okay2 tamo cite lelebih .. just nak ckp thanks yg teramat sgt pada yg sudi datang open house rumah kitorang semalam . As usual mmg every year kitorg akan jamu tetamu mkn kat rumah , sebab ni je masa utk kitorang jumpa balik kawan2 lama mahupun kawan2 baru . Everything so far going smooth Alhamdulillah ... Makanan pun byk yg habis sampai ada yg kena masuk dapur masak lagi . Penat tu biasa la , tapi feedback tu mmg berbaloi . Majoriti yg datang makan tu cakap sedap , yg diam tak bercakap tu tak tau la sedap ke tidak hehehe
ramai kan ? tak menang tangan dibuatnye :p
Open house kitorg this year tutup awal .. biasa pukul 2am still ada yg nak dtg , tapi tahun ni lain sikit .. siang2 hari dah start ramai . Maybe semua nak balik tido awal sebab esoknya isnin nak kerja lagi . Overall mmg ohsem habiss !! balik je semua org , mula la sesi potosut kitorang ni haa .. yelah , setahun sekali buat big event katekan ... 
selamat hari raya ! :*
Okay la , takat ni jela utk kali ni .. insyaallah next time write post lagi , Assalammualaikum !