Get to know me

My photo
Petaling Jaya, Petaling Jaya, Malaysia
I'm very typical type :)

Tuesday, 23 August 2011

Rashes Tiba-tiba ..

Arrghhh !! gatalnyeee ... !! buduh ! ape aku makan nie ? tibe-tibe jek nak gatal pe sume . ke aku ade langgar ulat bulu ?? or ulat bulu yg langgar aku ?? ahhh .. macam shit lah .. tergaru sane , tergaru sini .. dah macam beruk dah . nasib la kena kat umah . kalau kat luar ?? tak ke malu sume orang pandang . Tapi nasib lah dah reda sikit .. Thanks la Muai sebab sudi bacakan Al-Fatihah 7x kat air suam untuk aku minum .. Alhamdulillah ... dah tak gatal dah . tapi kenape boleh gatal ?? ape puncanya ??? Dilema tak masal .. huhuhu ... tu jek nak cakap , by the way , tak de post EMO dah .. aku dah bosan post natang haram jadah tu sume .. buat sakit hati adalah .. kan kan kan ?? so from now onward , aku tak emosi-emosi lagi dah pasal "Dia" . biar jela dia ngan hidup dia yg kononnye setia nau kat aku nie .. semoga kau bahagia la eh ngan kau punya ex-Gf tu .. aku jealous ??? hahhh !! memang la untuk pertama kalinya .. tapi lepas pikir punye pikir , terus sakit hati .. sebab kau senang sangat carik pengganti aku . Ape pon tak bole kau nie ! huh ! ah sudahlah .. ape pon kau still kawan aku yg seronok di ajak berdebat . Friend forever yaww ! baibai - :p

Jangan nak EEEEEE ! sangat la kan .. ni bukan pic aku ... rekaan semata-mata .. 

Hah ! ni ke menatang yg menjadik punce ??? tapi .. tak mungkin ....


Nie yg aku makan sebelum aku gatal-gatal and tergaru-garu macam beruk . nie ke punce ?  Haishhh

Tuesday, 2 August 2011

Siapa awak dalam mimpi saya ?

Bingung .... sape dy dalam mimpi aku ? Malam tadi lepas sahur , aku tido then termimpi someone yg aku sendiri tak tau sape .. dalam mimpi tu aku kat umah parents aku tengah sebok nak hidang makanan untuk berbuka puasa .. time tu ramai gila orang kat dapur umah aku , crowded gila .. then ade sorang lelaki nie rambut pacak2 pakai T-shirt putih with jeans plok aku dari blakang mcm rindu sgt kat aku then kiss pipi aku 2kali pastu lari .. punye la terkejut , aku pon kejar la dia .. tapi tibe2 dia hilang .. aku langsung tak kenal sape dia cuz muka dia bercahaya .. silau sesangat dah macam pasang spotlight kat muke dah .. hehehe .. bila dlm mimpi tu dy hilang , aku tros tersentak and terjaga dari tido .. sampai skarang aku dok fikir , sape lelaki muke spotlight tu ... call parents aku , dorang bajet arwah abg aku .. naluri hati aku pun rasa macam dia . tapi sure ke dia ? if betul , happy nye aku ... tak penah seumur hidup rasa pelukan sorang abg yg betul2 darah daging aku .. miss you abang .. even tak penah jumpe , but i still missing you . Al-Fatihah to my beloved brother .. :'(