Get to know me

My photo
Petaling Jaya, Petaling Jaya, Malaysia
I'm very typical type :)

Tuesday, 23 August 2011

Rashes Tiba-tiba ..

Arrghhh !! gatalnyeee ... !! buduh ! ape aku makan nie ? tibe-tibe jek nak gatal pe sume . ke aku ade langgar ulat bulu ?? or ulat bulu yg langgar aku ?? ahhh .. macam shit lah .. tergaru sane , tergaru sini .. dah macam beruk dah . nasib la kena kat umah . kalau kat luar ?? tak ke malu sume orang pandang . Tapi nasib lah dah reda sikit .. Thanks la Muai sebab sudi bacakan Al-Fatihah 7x kat air suam untuk aku minum .. Alhamdulillah ... dah tak gatal dah . tapi kenape boleh gatal ?? ape puncanya ??? Dilema tak masal .. huhuhu ... tu jek nak cakap , by the way , tak de post EMO dah .. aku dah bosan post natang haram jadah tu sume .. buat sakit hati adalah .. kan kan kan ?? so from now onward , aku tak emosi-emosi lagi dah pasal "Dia" . biar jela dia ngan hidup dia yg kononnye setia nau kat aku nie .. semoga kau bahagia la eh ngan kau punya ex-Gf tu .. aku jealous ??? hahhh !! memang la untuk pertama kalinya .. tapi lepas pikir punye pikir , terus sakit hati .. sebab kau senang sangat carik pengganti aku . Ape pon tak bole kau nie ! huh ! ah sudahlah .. ape pon kau still kawan aku yg seronok di ajak berdebat . Friend forever yaww ! baibai - :p

Jangan nak EEEEEE ! sangat la kan .. ni bukan pic aku ... rekaan semata-mata .. 

Hah ! ni ke menatang yg menjadik punce ??? tapi .. tak mungkin ....


Nie yg aku makan sebelum aku gatal-gatal and tergaru-garu macam beruk . nie ke punce ?  Haishhh

2 comments:

  1. nononono .. hahaha .. tu sumber dari google image semata-mata k .. nak amik pic rashes diri sendiri mmg tak la kan .. hahahaa .. malu nokk ! :p

    ReplyDelete