Get to know me

My photo
Petaling Jaya, Petaling Jaya, Malaysia
I'm very typical type :)

Saturday, 16 July 2011

Sayang I nak Cincin nie .. HAHAHAHA

Nie cincin idaman aku .. dah lama aku berangan nak ade cincin nie .. tak tau la ape yg special sangat smpai aku jadi kemaruk gila .. padahal kalau tengok , biasa jek . macam cincin belah rotan .. just letak diamond2 around it ... hump . tapi kalau korang tengok la kan , seriously design and pattern nie kite jarang jumpe .. cuz jenuh dah aku survey mane2 baik kedai2 branded sampai la ke kedai2 cikai .. tak cukup ngan tu , nak mencarik design nie kat internet pon payah nak "mam" ! nie kira nasib lah aku jumpa . adoiii .. agak2 bila la aku leh dapat .. kawin nanti boleh kot tempah satu .. heheheheheheheheheheeee .. berangan lagi lah kaw nysa oiiiii ... :p

No comments:

Post a Comment