Get to know me

My photo
Petaling Jaya, Petaling Jaya, Malaysia
I'm very typical type :)

Tuesday, 2 August 2011

Siapa awak dalam mimpi saya ?

Bingung .... sape dy dalam mimpi aku ? Malam tadi lepas sahur , aku tido then termimpi someone yg aku sendiri tak tau sape .. dalam mimpi tu aku kat umah parents aku tengah sebok nak hidang makanan untuk berbuka puasa .. time tu ramai gila orang kat dapur umah aku , crowded gila .. then ade sorang lelaki nie rambut pacak2 pakai T-shirt putih with jeans plok aku dari blakang mcm rindu sgt kat aku then kiss pipi aku 2kali pastu lari .. punye la terkejut , aku pon kejar la dia .. tapi tibe2 dia hilang .. aku langsung tak kenal sape dia cuz muka dia bercahaya .. silau sesangat dah macam pasang spotlight kat muke dah .. hehehe .. bila dlm mimpi tu dy hilang , aku tros tersentak and terjaga dari tido .. sampai skarang aku dok fikir , sape lelaki muke spotlight tu ... call parents aku , dorang bajet arwah abg aku .. naluri hati aku pun rasa macam dia . tapi sure ke dia ? if betul , happy nye aku ... tak penah seumur hidup rasa pelukan sorang abg yg betul2 darah daging aku .. miss you abang .. even tak penah jumpe , but i still missing you . Al-Fatihah to my beloved brother .. :'(

4 comments:

  1. ayokk hanysa...hahahaahhahahaahahhaahhahaahhahahaaahahhaahhaah..lpas sahur?? wow..tah2 bkl laki ko..huhuhuhu
    kiddin'...byk2kan selawat keyh...

    ReplyDelete
  2. hehehe ... bakal suami ? aduss .. kalau ye , sape dy ?? tapi mintak2 bukan la .. hehe .. aku harap tu arwah abg aku .. yela , tak penah jumpe en . okay , will do babe . thanks for reading this . :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... Allah tu maha adil... dlm dunia nyata awk xdpt tgk dia..(abang)... tpi sebaliknyer pula... syukur... al-fatihah...

    ReplyDelete
  4. hump . sedih kan ?? sobs sobs .. tapi syok kena kiss ... hahahaha .. kalau la tu abg nysa , perff ! akan ku ingat sampai mati . bukan senang nak dpt kiss dari someone yg kite dok adore gila nak jumpa . kira limited addition la . hehe .. thanks akak tojess !! muaxx . heee xD

    ReplyDelete